Oblomov je ustao!

Vrednovanje: ONONONONON / 11
Loše Najbolje 
Autor Marginalac
28. 03. 2015.

001

Petak je , cene srećnici, dan za metak, a ovaj petak doneo je, sudeći barem po zadovoljnom izrazu lica pedesetak posetilaca – satirični imetak!
002

Milica (Kravić) je na pravi način pitala i saplitala, Branislav (Zukić) i Predrag (Ž.Vajagić) su odolevali, dolevali, odgovarali, pomalo ogovarali i (pre)dozirano čitali svoje ispisničke (donekle i isposničke)  tekstove,  sada već svima znane odrednice iz legendom zagrnutog rečnika marginalizma „Kucanj u prazno“!

Negde između čaša meda i čaša jeda, specijalni gosti na promociji bili su braća Teofilović, kompletna naprednjačka vrhuška, na čelu s premijerom, kao i ministar prosvete, Verbić, kome se nastavnički kadar s obe strane bine žučno obradovao! Kafana „Oblomov“, u kojoj se sve to odigralo, bila je dobar domaćin i ustupila svoj nomadski zabran književnicima i vernim čitaocima između redova, pa se, eto, i Novi Sad ubacio u vrzino kolo bratskih vojvođanskih gradova u kojima je „Kucanj“ odjeknuo!

003

U iščekivanju daljih koraka i zahvata autora ovog dojmovnika, neka fotografije kažu ono što reči, obrasle mahovinom istina i zabluda, ne umeju!

004


005


006

007

008

009


010

< Prethodna Sledeća >

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 3471812
ETNA