Početna stranica arrow Zaustavite Rojters! arrow Uhapšen zato što je spavao sa rođenom ženom!

Uhapšen zato što je spavao sa rođenom ženom!

Vrednovanje: ONONONONOFF / 16
Loše Najbolje 
Autor Predrag Ž. Vajagić
03. 01. 2012.

vrisakUhapšen čovek osumnjičen da je vodio ljubav sa rođenom ženom

U okviru akcije „Vodokotlić“ specijalne jedinice MUP-a Srbije jutros su na Bežanijskoj kosi privele Sretena P. zbog osnovane sumnje da je vodio ljubav sa svojom suprugom Jasenkom P. (devojački Houra).

Iako se osumnjičeni branio da je bio u stanju smanjene uračunljivosti, jer je nedavno dobio otkaz, i od tada se redovno napijao u bircuzu preko puta Biroa za zapošljavanje, u ovom slučaju zakon je neumoljiv.

Prvi komšija Todor Potkozarac (koji je želeo da ostane anoniman) kaže da je i ranije, iz trenutno zapečaćenog stana, čuo uznemirujuće zvukove, ali nije mogao ni da sluti da se iza njegovog mirnog i povučenog komšije krije pravi monstrum.

Supruga je priznala saučešništvo i trenutno se nalazi u nekoj vrsti izolacije, kod roditelja, a tužilac još nije bio u stanju da nam potvrdi da li će se i protiv nje povesti krivični postupak.

Inače, za delo ove težine Sretenu P, koji je označen kao inicijator besramnog akta, zaprećena je kazna i do tri meseca zatvora, uz gubitak švalerskih prava i prinadležnosti u narednih pet godina.

Da ironija bude veća, pomenuti bračni par već ima dva stasala sina, koji će, do zaključenja slučaja, biti upućeni u hraniteljske porodice.

< Prethodna

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 3445839
ETNA