Početna stranica arrow Ritern arrow Stilske vežbe

Stilske vežbe

Vrednovanje: ONONONONON / 3
Loše Najbolje 
Autor Branislav Zukić
16. 07. 2018.


trofej

Ne znam stvarno kako neko može da navija za ovog našeg usukanog. Penzija je njegova bliska budućnost. Sav se osušio, nema više snage , kad potrči za lopticom duša mu nagrne kroz  nos. Uz sve to, stalno tera po svome. Odrekao se pravoslavlja našeg, krst slavni, pod kojim se molimo vekovima, odgurnuo u stranu. Uhvatio se meditacije, grli drveće, jede kao ptičica. Ja da ti kažem, majkoviću, zato nas je sve ovo i snašlo! Trgni se, veselniče, ispeci sebi biftek, zagalami na tu svoju ženicu što te je pod svoje uzela! Batali  alternativne metode, vrati mišićnu masu i bog da te vidi. Nastaviš li ovako, batrgaćeš se i gubiti od igrača koji nisu ni među prvih sto. Uvek sam te podržavao, i kad dobijaš i kad gubiš, ali ovo sada prelazi sve granice. Onog starog šampiona ni od korova, a ovo što nam sada nudiš nisu ni blede kopije nekadašnjih partija, kada si mleo sve pred sobom i činio nas tako ponosnim. Razumem da možeš imati loš dan, nekoliko loših dana ili čak i meseci  u nizu, ali ovo što se dešava već postaje neprijatno. Ako ti se ne igra, ti brate lepo ostani kod kuće, budi sa porodicom i uživaj, a ne nama da kidaš živce indiferencijom i odsutnošću na svakom drugom meču. Žao mi je što ovo moram napisati, ali eto: prop’o si načisto i u budućnosti teško da od tebe možemo nešto očekivati, zato bi možda bilo najbolje da se povučeš sada, da te upamtimo kao jednog od najvećih, a ne da karijeru završiš kao teniser koji gubi od onih što ih je ranije sa lakoćom preslišavao!

P.S. Iako su mi se priče oko plaćanja poreza u Monaku u početku pomalo i gadile, što više vremena prolazi postaje izvesnije da u tome ima nekih zanimljivih pojedinosti, ne bih baš da ih otkrivam javno...(realan, odmeren  i trezven, 2. jul 2017, 18:45)......................................................................................................

Pa braaavo, kraaaljuuuuu!!!!! Srbine, domaćine!!! PLAČEM OD SREĆE!!!! Opet si pokidao, šampiončino! Gde su sada oni silni hejteri što su te otpisivali, zavukli su su u MIŠIJE rupe! Uvek, ali uvek sam verovao u tebe, bodrio te i kada ti nije išlo, o čemu mogu posvedočiti svi koji me poznaju. Možda ću malo pokvariti ovaj predivni trenutak, ali želeo bih da se osvrnem i na brojnu armiju onih koji su te osporavali:

Šta je sada, MIŠEVI?! Pobegli ste u najcrnji mrak svojih jazbina, odakle ste u prethodnih godinu dana širili mržnju, lične frustracije i defetizam! Kako li je u tim vašim sitnim i promašenim svetovima, kajete li se makar malo zbog svega što ste pisali? Veliki šampion je UVEK veliki šampion, njegovi istinski navijači (u koje skromno ubrajam i sebe) nikada nisu izgubili veru u njega. Nisu mu, kao mnogi od vas HEJTERA, ni davali savete, toliko pokvarene i bezobrazne da su zadirali čak i u  porodični život. No, ne bih više gubio vreme na vas, jer ste potpuno nebitni, životarite svoje male živote a našeg šampiona ostavite na miru!

Idemo sada makar još 6-7 GS titula, jer se ona gladna ZVER vratila! Pred nama je američka turneja, znamo da si na betonu KRALJ i ne sumnjamo da ćeš do kraja godine uzeti sve turnire na kojima budeš igrao (ili makar 90% njih!). Zahvaljujući pre svega tvojim fizičkim i mentalnim sposobnostima ponovo si tamo gde pripadaš, a ako su ti snagu za povratak dali i malobrojni fanovi koji nikada nisu gubili poverenje u tebe - biću neizmerno srećan jer pripadam toj grupaciji! Živ nam bio junačino, Obiliću naš, i da nas obraduješ ovako još mnogo puta!!!


P.S. Drago mi je da one gnusne optužbe o neplaćanju poreza više niko ne pominje. Valjda i HEJTERI ponekad zaćute od stida!!!

(realan, odmeren i trezven, 15. jul 2018, 17:45)

Sledeća >

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 3502504
ETNA