Početna stranica arrow Bubanj i falš

Bubanj i falš

Fix You

Vrednovanje: ONONONONON / 2
Autor Branislav Zukić
10. 08. 2009.

x & yKoristeći tradicionalnu avgustovsku pauzu, vreme, dakle, kada i čestice vazduha odlaze na godišnji odmor, odlučili smo se za jedan mali serijal, čiji cilj bi se najpre dao okarakterisati kao " upoznajte Marginalce da biste ih lakše izbegavali" . Reč je o nekolicini tekstova u kojima ćemo govoriti o nekim našim omiljenim pesmama, iz najrazličitijih uglova. Pošto je opštepoznata stvar da je od svih marginalaca Brana uvek bio najprimereniji đak, uredno začešljan ( kada je to još bilo mogućno) i da je sve svoje pismene i domaće zadatke završavao na vreme, ne iznenađuje da je baš ovaj ex-junoša prvi dostavio svoj uradak na zadatu temu.

Opširnije...

Želim voljeti i biti voljen

Vrednovanje: ONONONONON / 5
Autor Marginalac
09. 07. 2009.

Festival budala

Prošle godine na fusion, ove godine- pravac main stage. Jedan od najboljih bendova iz svih država nastalih raspadom SFRJ, mostarska atrakcija čudnog imena - Zoster. Prenosimo delove intervjua koje je frontmen grupe, Mario Knezović, dao za portal e-novine. Kompletno opremljen tekst možete pronaći ovde.

Opširnije...

Ples do kraja ljubavi

Vrednovanje: ONONOFFOFFOFF / 18
Autor Branislav Zukić
05. 06. 2009.

MajstorObjašnjavajući tajnu svog „preporoda” Koen je rekao da to i nije neka velika mudrost i da mu je celoga života bila pred očima - trebalo je samo naučiti ignorisati sebe samoga. Jer, „kada prestaneš sa neprestanim razmišljanjem o sebi, preplavi te neverovatan osećaj olakšanja. To je kao kada si žedan, pa popiješ čašu hladne vode, a svaki molekul tela ti se na tome zahvaljuje". Poslednjih godina, bez obzira na to šta bi trebalo da radi tog dana, on svakoga jutra upražnjava isti ritual – oblačenje odela i kuvanje kafe. Trenutno je na velikoj svetskoj turneji, a vatreni plamenovi njegovog neizmernog talenta oprljiće unutrašnjost Beogradske Arene 2. septembra.

Opširnije...

Tom Waits

Vrednovanje: ONONONONOFF / 26
Autor Budimir Puzić
01. 06. 2009.

Tom Waits’’I devojka za kasom ima tetoviranu suzu,
Po jedna za svaku godinu njegovog odsustva ’’

9th & Hennepin, Tom Waits

Opširnije...

Born in Hercegovina

Vrednovanje: ONONONONON / 9
Autor Željko Barišić
09. 02. 2009.

Start me Up

Pekar, lekar, apotekar,
Mogao sam biti ja, bilo šta!
...Al nisam mogao bez rock'n'rolla!

Riblja Čorba


RakitnoNavedeni stih nalazi se na trećem albumu grupe. Vrijeme izlaska albuma poklapa se sa mojom adolescencijom. Grupa je izvršila maksimalan glazbeni prodor u svaki kutak bivše nam domaje. A kako sam odrastao u živopisnom selu kamenite mi Hercegovine, ni mene taj val nije zaobišao. Кonačno se netko jasno izrazio, tako da su pjesme svima išle u uho. Jednostavno si mogao nekoj školskoj cici koja te odbila otpjevati: "Ooooooooooooostani đubre do krajaaaaa!" I bio bi zadovoljan.

Opširnije...
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 Sledeća > Kraj >>
Rezultati 64 - 71 od 71

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 3118538
ETNA