Ritern

Čovek koji je hodao po vodi

Vrednovanje: ONONONONOFF / 13
Autor Branislav Zukić
01. 05. 2009.

SennaEdi Irvajn nije birao reči kada je o njemu govorio : „Momak je potpuno lud. Njegove postupke je nemoguće kontrolisati". Čoveka treba razumeti, jer je od Sene dobio jedan bubotak uz upozorenje da „mora da se nauči poštovanju” posle trke za Veliku nagradu Japana, 1993. godine. Profesor Prost je bio malo odmereniji : „Ajrton ima mali problem - On misli da ne može da se ubije na stazi jer veruje u boga, a ja mislim da je takav stav veoma opasan po ostale vozače”. Džon Vatson je jednom prilikom rekao da „ako je iko ikada prodao svoju dušu da bi osvojio šampionat, onda je to uradio on”.

Opširnije...

Šah

Vrednovanje: ONONONONOFF / 14
Autor Željko Barišić
07. 04. 2009.

Šahovska tablaAko upitate Hrvate otkud na njihovoj zastavi šahovnica, neki će vam reći da Hrvati porijeklo vuku iz Irana, a tamo je na vlasti bio šah, a koji se zove šah zato što je u Iranu izmišljen šah, a kako su Hrvati jedno staro Iransko pleme (Saraswati (sanskrt), poslije Harahwaiti, a sve to od naroda Aryan, tj. plemeniti) ponijeli su ga sa sobom, pače i na grb ga stavili.

Opširnije...

Krici i šaputanja srpskog fudbala

Vrednovanje: ONONONONON / 16
Autor Ozren Kartalović
24. 03. 2009.

Dajemo Vam premijerno i ekskluzivno autentične povike i šapate sa i oko fudbalskih terena u Srbiji.

Crveni
Opširnije...

Povratak velikana

Vrednovanje: ONONONONOFF / 16
Autor Ozren Kartalović
17. 03. 2009.

DzajoSve je spremno ovih dana,
za povratak velikana,
zaceliće stara rana,
obećava Deni Tana.

A dok rane nije bilo,
tad je svima bilo milo,
da gledaju levo krilo,
sve je samo pobedilo.

Opširnije...

Tigar na Balkanu

Vrednovanje: ONONONONOFF / 10
Autor Siniša Ilić
27. 02. 2009.

Ole Gunar SolskjerGadim se fraza. Pogotovo kada su netačne i neprecizne. A obično su jedno od ta dva. Jer fudbal se ne igra 90 minuta... Koliko god puta da smo čuli tu neistinu ona neprestanim ponavljanjem neće postati istina. Da su se nogometaši Mančestera uzdali u fraze umesto u svoju požrtvovanost do poslednjeg sudijinog zvižduka i u umeće i snalažljivost svog džokera Ole Gunar Solskjera, teško da bi pre deset godina podigli pehar klupskog Prvaka evrope u fudbalu. A i Ljubomir Radanović bi imao koju da kaže na tu temu. Dakle, fudbal se igra do poslednjeg sudijinog zvižduka. Ali i to je fraza. Odustajem i od nje...

Opširnije...
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 Sledeća > Kraj >>
Rezultati 28 - 34 od 34

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 2957433
ETNA