Početna stranica arrow Guske u magli

Guske u magli

Nastanjeno ostrvo

Vrednovanje: ONONONONON / 2
Autor Marginalac
01. 07. 2009.

Još jedan odličan tekst, koji je  u originalu objavila moskovska Новая Газета . Autorka teksta je Julija Latinjina, a na srpski jezik je preveden zahvaljujući Haimu Morenu.

Izvor: Peščanik

Opširnije...

Ko je kriv?

Vrednovanje: ONONONONOFF / 7
Autor Marginalac
24. 06. 2009.

Nevermind

Prenosimo veoma dobar tekst   o aktuelnom političkom stanju u Srbiji. Autor je Zoran Živković. Izvor : " Danas "

Opširnije...

Mašala Alaga!

Vrednovanje: ONONONONOFF / 6
Autor Željko Barišić
22. 06. 2009.

GudicaVijest kaže da jedan posve domaći odojak iz travničkog kraja na koncu nije svršio zdrobljen među zubima i nestao niz nepca članova planinarskog društva Vlašić, koji su imali neku svoju svečanost, nego je još dok se vrtio bidni odojak dobio sjekirom od stanovitog Alage Musića i tako brutalno (s)maknut s ražnja.

Ne treba ni reći kako su ovim iznenadnim obratom članovi društva ostali preneraženi, taman dok su spremali stolove i pripremali želuce za tu prvorazrednu gastronomsku avanturu, kad je Alaga ničim izazvan nasrnuo na ljupko stvorenje koja i inače bez milosti tamanimo.

Opširnije...

Kolega puca u glavu

Vrednovanje: ONONONONON / 9
Autor Predrag Ž. Vajagić
25. 03. 2009.

BrusonjaSamo vi provocirajte, ali ja sam oćelavio od brige za Srbiju“, branio se devedesetih od podsmeha jedan ćosavi politički junoša. Ovih dana u Skoplju njegov parnjak iz budućnosti predsedničkim takmacima poručuje da svake noći zaspiva i budi se s Makedonijom, na šta mu oni odgovoraju da radije slatke minute pohote dele sa ženama, švalerkama ili šefovima kabineta. I iskreno, ova naša Srbija još se dobro i drži, ako se prisetimo kome je sve dopustila da je namami na „večeru s doručkom“!

Opširnije...

Mala neprijatnost: Ministri u mantijama

Vrednovanje: ONONONONON / 7
Autor Predrag Ž. Vajagić
14. 03. 2009.


Nepravedno zaboravljeni, prisilno u mirovinu torpedovani bard analitičke misli Dobrosav Gajić onomad je nabrijanim gledaocima pravdao bledo izdanje našeg košarkaškog centra Zorana Savića time da je dotični uoči utakmice imao malu neprijatnost. „Naime, umrla mu je majka“, reče Dobrosav i ostade (za razliku od Savićke) – živ! Da vidimo, na tragu te nove komentatorske osećajnosti, kakve male neprijatnosti su vrile u kacama prethodne sedmice.

Opširnije...
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeća > Kraj >>
Rezultati 37 - 45 od 45

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 2499723
ETNA