Početna stranica arrow Guske u magli

Guske u magli

Jebote, bre, спасибо & yeah!

Vrednovanje: ONONONONOFF / 4
Autor Branislav Zukić
03. 07. 2012.

almightyPaklene vrućine nisu pokazivale nagoveštaj smirivanja. Sunce se još nije ni propelo iznad krovova glavnog grada, a asfalt se već, pritiskan gumama automobila i stopalima težih pešaka, pretvarao u meku, deformišuću masu. Užarene čestice teškog i zagušljivog vazduha lebdele su u mestu, bez namere da se pomere do ranih večernjih sati. U sobi čoveka koji je na paklene uslove navikao (dobar deo mladosti prošao mu je i u njihovom aktivnom oblikovanju) nije se osećao ni delić nemilosrdne jare koja je stezala i pritiskala sve čega se dohvatila. Unutra, u propisno klimatizovanoj prostoriji, sve je odisalo veseljem, neprikrivenom toržestvenošću.

Opširnije...

Drugovi Markes i Borhes

Vrednovanje: ONONONONON / 18
Autor Nataša Gojković
24. 01. 2012.

perpetuum mobileDa li vas tzv. „slučaj Ugričić“ podseća na nešto? Mene lično, tinejdžerku iz prve polovine devedesetih godina prošlog veka, na mnogo toga. Ali ni na šta lepo.

Sećam se bucmastog čike sa rokabili frizurom i mog iščuđavanja nad činjenicom da neko mlad može deliti stavove sa nekim ko mlad očigledno nikad nije ni bio, barem ne u smislu vedrine, ljubavi prema sportu, muzici, druženjima, svemu onome što je od nas koji smo sazrevali devedesetih, ukrao. Kad je otišao taj koji ni na jednoj utakmici reprezentacije, u bilo kojem sportu, nije bio (ali, jesu njegove produžene šape, što birokratske, što kriminalne), naivno sam mislila da će se i njegovi pioniri povući u ilegalu, pa onda, davno obezbeđeni privatnim biznisom, napustiti politiku. I to bi bio prihvatljiv scenario – bogati svakako već jesu, neka im je na čast, ali u državnu politiku više nikad.

Opširnije...

Predizborni pastiši

Vrednovanje: ONONONONON / 5
Autor Dejan Đorđević
16. 11. 2011.

By Joe 6 Pack

U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO (KRALJEVSTVO)

U kraljevstvu Dinkidači
Kralj veliki Boritaki
Naredio svojoj raji:
Mesto hleba, travu pasi.

Tešio ih Silni Mrki:
Čuvaj zdravlje, jebeš klopu
Mostove ću sagraditi
Moći ćete u Evropu.

Zaklinje se stari Krki:
Ispuniću sve do slovce
Evo daću pet hiljada
Imaćete za konopce.

Opširnije...

Težak dan na poslu

Vrednovanje: ONONONONON / 12
Autor Branislav Zukić
01. 11. 2011.

estetika prvo svegaJavi kumu da mi sredi oko onog konkursa. Da, znam da je prošao pre dva meseca, ali šta me i on zajebava sada? Kad je to bio problem? Ma, nema veze, samo ti njega malo pritisni, a ako baš bude zatezao, podseti ga na ono kad smo njegovom malom sredili da prođe razred sa nekoliko stotina neopravdanih. Pa znaš da ja ne pričam s njim već nekoliko godina, posle one gluposti oko navodnog pranja novca. Da, da! Molim? Ne, to mu nipošto ne pominji, znaš kakav je. Ma, znam ja da sam pomogao njegovoj ženi, ali već si primetio da ne volim da ističem svoje zasluge,  skroman sam čovek pa to ti je . Šta si rek'o? Molim?

Opširnije...

Novi napad na CK 13

Vrednovanje: ONONONONON / 1
Autor ...
01. 10. 2011.

CK13Omladinski centar CK13 ponovo je napadnut. U noći između 28. i 29. septembra oko 3h na Centar su bačene tri eksplozivne naprave, od kojih su se dve zapalile. Eksplozivi su bačeni preko kapije Centra u dvorište. Požar su sprečili gosti iz inostranstva koji su sinoć spavali u Centru. Povređenih nije bilo. Nakon policijskog uviđaja je utvrđeno da su u pitanju tzv. Molotovljevi kokteli.
Omladinski centar CK13 napadnut je četvrti put u poslednja dva meseca. Napadi su bili prijavljeni, napadači nikada nisu pronađeni.
Ovaj napad je opasna pretnja ljudskoj bezbednosti i mogao je izazvati ozbiljna oštećenja.

Opširnije...
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sledeća > Kraj >>
Rezultati 19 - 27 od 46

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 3445828
ETNA