Početna stranica arrow Taze sa ražnja

Taze sa ražnja

Milion

Vrednovanje: ONONONONON / 1
Autor Marginalac
11. 03. 2017.

bog otac

Da bi neki video-uradak na Fejsbuku dostigao cifru od milion pregleda, za svega tri dana, potrebno je poklapanje brojnih faktora i ispunjavanje nekoliko važnih kriterijuma. Budući da nismo stručnjaci za advertajzing/targeting/brendiranje i ostale promidžbeno-propagandne smicalice, pokušajmo uspeh konkretnog predizbornog spota pojasniti trima bitnim faktorima:

1. Jasna, nedvosmislena i artikulisana poruka, u kojoj se tačno zna kome se kandidat obraća  i o kakvim ciljevima govori

2. Hajp (hype) - možda ovaj pojam ne mora uvek imati pozitivno značenje, ali je stvaranje hajpa jedan od neophodnih  uslova za brzo širenje društvenim mrežama. U konkretnom slučaju, pojačano interesovanje, čak i neka vrsta uzbuđenja, bazirani su na buđenju pomalo zaboravljenih emocija kod stvarnošću samlevenih pojedinaca - drugim rečima, malo nade, otvaranja drugačije, bolje perspektive, pozitivna energija i neizbežni osmesi razbudiće i najpasivizovanijeg hroničnog cinika.

Opširnije...

Hronična gostobolja

Vrednovanje: ONONONONON / 2
Autor Predrag Ž. Vajagić
07. 03. 2017.


dobrodošlica

Drvo se (posebno ako je podzubljeno sekirom) na drvo oslanja, čovek na druga svog, žena na trošnu tarabu ili bogatu barabu, petao na dostupnu perad, kokodajke, opet, na jaja i sve tako redom kako već zakoni prirode nalažu i raspisuju.

Zašto bi Murećepi bili izuzetak? Doduše, radije će otići u goste nego ih dočekivati, ali to je sasvim razumna strategija koja garantuje besplatan obrok, uštedu struje, očuvanje escajga, nepohabanost ugaone garniture i ostale civilizacijske benefite.

Ako im se neko prepadom najavi, spremna su „e, baš, baš šteta, pa mnoogo nam je žao“ izvinjenja u kojima molerske četke ne stižu da im se osuše, majstor za veš-mašinu postaje pridruženi član domaćinstva, termiti u sezonskim mlazevima kuljaju iz zidova, a na decu neprestano udaraju sve neki zarazni bacili i ostale boginje, velike, srednje i male.

Međutim, za pokret su uvek raspoloženi. „Mlada piletina i dobra muletina se ne odbijaju“, isturenih grudi recituje Svetozar dok, obavijen borealnom kupatilskom maglom, obraze i podbradak ulaštava do visokog sjaja dvorskog parketa.

Veća brojnost padobranske čete obezbeđuje komotnije gostovanje, te Nevinka brže-bolje izleće u dvorište ne bi li, kombinacijom kandiranih obećanja i vrućih šljaga, nahvatala makar Iliju, pošto ćerke već odavno znaju za jadac i ne pada im na pamet davati kvorum bilo kakvim sumnjivim izletima.

Opširnije...
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>
Rezultati 61 - 72 od 1051

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 3195208
ETNA