Početna stranica arrow Taze sa ražnja

Taze sa ražnja

Anica

Vrednovanje: ONONONONON / 9
Autor Sanja Aćimov
09. 06. 2016.
manameis

Ime mi je...pa, dragi moji, nije ni bitno kako se zovem. Nazovite me kako želite. I On me naziva svakakvim imenima, sumnjam da ćete biti kreativniji od Njega. Ali moje ime je Anica. Mada, više mi se dopada Eni. Od trećeg srednje sam terala prijatelje da me zovu tako, nekako je više...pa, britanski. A i onda se ne setim babuskare po kojoj sam dobila ime, kako sam samo mrzela tu kučku koja me je mrzela. Sad je matora luda mrtva. Crkla je jednog divnog popodneva dok sam mazala nokte na nogama u šerpa plavu boju u krajičku njenog dvorišta. Jedina lepa stvar koju je matora imala je bilo to dvorište u kojem sam krišom morala da pušim cigarete na raspustima koje sam provodila kod nje, jer je pretila da će reći majci. Sad je majka bila uz nju dok je ova umirala, a ja sam se divila plavetnilu na mojim nožnim prstima i priželjkivala da se ta agonija što pre završi. Nemojte me osuđivati, dragi moji, jeste bila mi je baba, ali shvatite da sam ja morala da prestanem da je volim čim sam prohodala jer me je tukla i psovala i sve sam pamtila.

Opširnije...

Hate to say i told you so

Vrednovanje: ONONONONON / 3
Autor Branislav Zukić
06. 06. 2016.

roland garros

Naslov vanserijske pesme grupe "The Hives" nije  ovde upotrebljen da bi se bilo kome natrljavao nos ili, još gore, vodile zaludne i jalove rasprave. Iskorišćen je jer je zgodna spona sa tekstom objavljenim na ovom istom mestu 8. juna 2015. godine, dan nakon bolnog poraza Novaka Đokovića od Stana Vavrinke u trećem neuspešnom pokušaju da se najbolji teniser sveta dokopa toliko željenog trofeja na pariskoj šljaci.  Na kraju narečenog teksta kaže se:

Prihvatanje poraza, čak i onih najrazornijih, devastirajućih, sa osmehom na licu, sposobnost da se ostane na nogama i bude istinski džentlmen - to je ono što izdvaja izuzetne pojedince od prosečne i predvidive gomile, uvek spremne na snishodljivost, povodljivost, i, ako treba - priređivanje toplog zeca.


Novak Đoković ponovo je bio grandiozan u porazu, održavši mnogom vrhunskom teniseru, a i svakom od nas, lekciju o tome kako se ponašaju istinski šampioni. I zato bi bilo pravo čudo da Novak, na kraju, ne osvoji taj toliko očekivani Rolan Garos.

Od srca mu želimo da u tome jednog dana uspe.

Opširnije...
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>
Rezultati 49 - 60 od 996

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 2416770
ETNA