Početna stranica arrow Taze sa ražnja

Taze sa ražnja

Klik tema u Novom Sadu

Vrednovanje: ONONONONON / 34
Autor Željko Građin
18. 12. 2016.


ž & Z

Zdenku Kovačiček ne treba posebno predstavljati. Jedna je od najznačajnijih i najeminentnijih osoba na hrvatskoj muzičkoj sceni. Velika umetnica koja je u svojim neumornim nastupima do sada, obišla dobar deo ove naše planete. Gostujući u mnogim zemaljama Evrope, Aziji i Amerike, promovisala je lepotu muzike i reči. O tome možete da se obavestite na njenom zvaničnom  sajtu

Zdenka Kovačiček, zagrebačka jazz, rock, blues, soul i pop pevačica, 17. decembra nastupila je u Novom Sadu. Koncert svestrane umetnice, koja pored pevanja i glume, stigne da se bori i za prava žena, bio je povod da porazgovaramo sa njom.

Opširnije...

Kako znati kada stati?

Vrednovanje: ONONONONON / 1
Autor Branislav Zukić
16. 12. 2016.

NR WC

Od primanja za glavu svaki put kada bi čuo tvrdnju “dobro je govorio moj pokojni ćaća” autor ovog pamfletčića  se, brže nego što je ikada mogao pretpostaviti, našao  u situaciju da se pozove na identičnu,  izlizanu floskulu. Mudrost roditelja mojego dala se izraziti  veoma preciznom rečenicom, a tiče se umeća u procenjivanja momenta koji je idealan za završetak obroka. “Moraš stati kad je najslađe”, govorio je moj pokojni ćaća, nemački disciplinovano se, celoga života, pridržavajući proklamovanog načela, što je za posledicu imalo veoma dobru liniju, čak i u godinama poodmaklog sredovečja (slično bi bilo i u starosti, da ju je dočekao). Sa druge strane, pravilo koje je savršeno funkcionisalo u prevenciji pukog blagoutrobija naprasno bi, u nekim situacijama, zakazalo kada bi došao red na njegovu primenu u konzumaciji alkoholnih pića ili proizvoda duvanske industrije. Ta činjenica govori samo da je ćaća u mene, Gospodin mu dao rajsku nastambu, bio ćovek od krvi i mesa, podložan vrlinama i porocima, kao i dobrim i lošim procenama.

Opširnije...
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>
Rezultati 37 - 48 od 1009

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 2562567
ETNA