Početna stranica arrow Taze sa ražnja

Taze sa ražnja

Novosadsko porinuće "Paranojeve barke"

Vrednovanje: ONONONONON / 2
Autor P.Ž.V, B.Z.
19. 02. 2018.plakat

Na početku najave rkni tri superlativa, a dalje sve ide k`o mleko, govorili su nekadašnji marketinški magovi (i vragovi) koji su, doduše, mleko poslednji put cuclali iz majčinih prirodnih bocuna.

Dakle, najkraći mesec u godini upravo se naglo  otegao čemu nisu doprinele aktuelne mačije perverzije već dugoiščačkavane vesti o novosadskoj promociji najznačajnije knjige nakon "Hazarskog ručnika" i trologije "Vreme trti".

Da bi nekako prekratili dane do petka, 23. februara, za kada je zakazana promocija "Paranojeve barke", brojni poštovaoci ovde ukoričenog literarnog naglabanja bacili su se na paničnu rasprodaju bitkoina, volontersko i profesionalno  botovanje za razne političke stranke, a neki su, čak (beri), pristali da se prihvate  pristojno plaćene role kočničara  u bob timu Jamajke na Zimskim olimpijskim igrama, jer, kao što reče Bob Marli, ovo je knjiga koja se može čitati i između dredova.

Opširnije...

"Barka" na Radio Beogradu 2

Vrednovanje: ONONONONON / 1
Autor Marginalac
14. 02. 2018.


radio

Izveštaj sa konferencije za medije  održane 13. febrauara 2018. godine u knjižari-kafeu "Službenog glasnika" u Beogradu. Izveštaj je emitovan u centralnoj kulturno-umetničkoj emisiji Radio Beograda 2, "Kulturnim krugovima". Emisija se  može  poslušati na ovom linku (o "Barci" se priča od 34:55)

Opširnije...
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>
Rezultati 25 - 36 od 1054

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 3445229
ETNA