Početna stranica arrow Taze sa ražnja

Taze sa ražnja

Čvrsto stisnuta pest

Vrednovanje: ONONONONON / 3
Autor Branislav Zukić
04. 05. 2018.


tito i nikson

Živeli ste, makar nekoliko godina, u odvratnoj i gnusnoj tvorevini znanoj kao Titova Jugoslavija? Ako jeste, sigurno se sećate javnih  streljanja beskompromisnih srpskih domaćina, koji su pred smrtonosna puščana zrna izvođeni samo zato što su obeležavali krsnu slavu, pisali ćirilicom ili javno slavili pobede srpske vojske u Prvom svetskom ratu? Pozovemo li se na svedočenja onih koje su, tim povodom,  vlasti SFRJ streljale, a koji su i danas, Svedržitelju hvala, živi i zdravi, potonućemo još dublje u sav užas Brozove vladavine. Tom osvedočenom srbožderu, patološkom mrzitelju pravoslavlja, ‘Rvatini od glave do pete, nije bilo dovoljno da samo jednom strelja heroje koji su se, uprkos odvratnim i strašnim zabranama, otisnuli put tamjanske svetkovine, u krugu najbližih prijatelja i  porodica ili pak, zamislite - izlog sopstvene prodavnice išarali ćirilicom!

Opširnije...

Društvo sa neograničenom neodgovornošću

Vrednovanje: ONONONONON / 1
Autor Branislav Zukić
26. 04. 2018.


kaljuga

-Života ti, Miodraže, imamo li danas još neko suđenje, ova dva razvoda me iscediše sasvim, jedva hodam?

- Meni bilo baš zanimljivo, naročito ono kad ste u slučaju Gazivoda poentirali  pepeljarom koja je, prema tvrdnjama naših protivnika, morala leteti kroz vazduh 45 sekundi pre nego što je ulubila glavu  dobrog, ali nesrećnog Milentija...Sutra ima da pokupujem sve tabloide, sigurno ćete biti na naslovnoj strani, a to je velika čast...

- Koliko puta sam ti rekao da se okaneš jeftinog povlađivanja? Budi muško, Miodraže, ispravi kičmu, neću misliti ništa bolje o tebi ako me zasipaš providnim laskanjima, naprotiv.

- Dobro, de, šefe, nemojte odmah da ste nabusiti. Čekajte da pogledam. A, da, i ja sam zaboravio na ovo. Imamo još jedno suđenje, ono u pola dva, zahtev za rehabilitaciju Stojka Secikese i njegovog parapolitičkog pokreta "Žustre mose" .

-Jao, bre, koja sam budala bio kad sam i prihvatio da ih zastupam, jebale me pare, tačno će mi jednoga dana doći glave. I pare i secikese i "Žustre mose".

-Zašto, šefe, dobijate baš mastan honorar, što biste se bunili? Uostalom, moj bata kaže da su Stojko i ekipa tokom poslednjih ratova izgradili imidž istinskih patriota i da uživaju veliki ugled u narodu...

Opširnije...
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>
Rezultati 13 - 24 od 1051

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 3199316
ETNA