Početna stranica arrow Taze sa ražnja

Taze sa ražnja

Proleće

Vrednovanje: ONONONONON / 28
Autor Sanja Aćimov
22. 05. 2015.prolecni dan

Proleće je uzelo grad pod svoje i ništa više nije bilo isto. Deca nisu više nosila dugačke perjane jakne koje su prezirala, a klinci su opet dobili priliku da satima maltretiraju labudove u parku. Bilo je bolje, vedrije. Da, svima je bivalo bolje, sem meni i Milanu iz stana 45. Ja sam bila prikovana za krevet, sama i skoro nepokretna u garsonjeri koja se činila kao palata dok sam se vukla po podu da bih dohvatila lekove. Milana je, na spratu iznad, devojka napuštala i za njega je proleće bilo nevidljivo, skoro sivo. Njegova volja da je ubedi da ostane je nestajala pod naletima njegovih pokušaja da je razume.

Širom otvoren prozor moje sobe i lepa i udobna terasica stana iznad, trenutno su bili moja jedina veza sa ljudskim glasom. Gledala sam u pravcu ormana, daleko stacioniranog od mene. U njegovim drvenim kandžama krio se moj telefon, tih u crvenoj torbi. Kako da dođem do telefona, kada ne mogu da hodam? Trebalo je da pozovem najbolju drugaricu, kad god sama ne mogu da se pomerim s mesta, ona može da pomeri obe.

Opširnije...

6 dobrih razloga da vas ljudi izbegavaju

Vrednovanje: ONONONONON / 5
Autor Branislav Zukić
19. 05. 2015.

6 reasons

Sedeo je u fotelji, merio obim i zapreminu pupka i nećete verovati šta se tada  dogodilo...Naizgled obično popodne sporo se vuklo, ali se odjednom sve pretvorilo u pakao...Cedeći omanju guku na vratu, užasnuti Meksikanac shvatio je da se radi o izraslini koja nije od ovoga sveta...Usred seksualnog čina, živahni dekica setio se  da je popio pogrešnu plavu pilulu i do tada granitna erekcija  trenutno je  nestala...Napravljen prvi automobil na krmno bilje...Kina četrnaestu godinu uzastopno u nečemu pretekla SAD, ali, ponajviše zahvaljujući vladama, bajakama i senkama, Jenkiji i dalje na mišiće održavaju poziciju prve svetske ekonomije...Zašto kombinacija rena i paste za zube prija vašoj koži...Istina o jajetu na oku...Tvrdeći pazar stvrdnuo stolicu…

Opširnije...
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>
Rezultati 109 - 120 od 993

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 2385707
ETNA