Početna stranica arrow Taze sa ražnja

Taze sa ražnja

Ukratko o motivu...

Vrednovanje: ONONONONOFF / 17
Autor Goran Dobrilović
05. 02. 2009.

Kad god sam bio počinjao pisati u kakvoj tiskovini ili čemu drugom, u Građanskom listu, Večernjim novostima, Blicu, ili po opštinskim sajtovima, mene su moji gloduri odmah gonili da radim još više i još više, i pre nego što sam bio poslao prvu šlajfnu.

Opširnije...

Igralište

Vrednovanje: ONONONONON / 4
Autor Siniša Ilić
04. 02. 2009.

“This used to be my playground
This used to be my childhood dream...”

Madona


Igralište, negde u DojčlanduPromena je jedna od retkih konstanti ljudske egzistencije. I makoliko želeli da neke stvari sačuvate onakvima kakve su (kao u nekakvoj vremenskoj kapsuli) one doživljavaju svoju neizbežnu transformaciju. Panta rei. Vaistinu.

Na mestu na kojem sam kao petogodišnji klinac trčao za loptom, pentrao se na ljuljaške, verao po drveću i “nekontrolisano se kretao u više pravaca”, što je do izbezumljenosti dovodilo moje staratelje, danas se prostire rogobatna gradjevina o kojoj (ukoliko ste vični nemačkom jeziku) na osnovu natpisa na njoj možete saznati da je Klinika za bolesti srca. Nedaleko odatle... otprilike taman na prostoru na kojem je stajao kamionet u kome ste, za nadoknadu od 50 pfeniga pa sve do 3 marke, mogli kupiti sladolede svih vrsta... danas se nalazi bolnički parking sa skupocenim automobilima svih vrsta.

Opširnije...
<< Početak < Prethodna 81 82 83 84 85 86 87 Sledeća > Kraj >>
Rezultati 1021 - 1032 od 1042

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 3013461
ETNA