Početna stranica arrow Taze sa ražnja

Taze sa ražnja

Tražilica za saradnike Marginalca: Možda sam ja taj?

Vrednovanje: ONONONONON / 25
Autor Predrag Ž. Vajagić
07. 02. 2009.

Predrag Ž. VajagićPoštovani urednici, veleumni novinari, dokazani proneveritelji čitalačkog poverenja, pedigrirani izdajnici što razvejavate tamjan sa svetih pašnjaka, usuđujem se čak reći, draga sabraćo,

Još od malih nogu sam poklonik vašeg sajta, migoljim mišem po šarenišu ideja, zavlačim ga u sve rubrike, ikebanu iskustva ukrašavam stotinama kolumnističkih cvetova. Sa (sad već i vidljivim) uzbuđenjem pratim kako se velike misli zaglavljuju u dušniku vrsnih autora, da bi uz ropac bile iskašljane. Krišom vam zavidim na, za mene nedostižnom, svetu u kom obitavate.

Opširnije...

Što volem Firefox

Vrednovanje: ONONONONOFF / 6
Autor Branislav Zukić
07. 02. 2009.

Vatrena lisica

Postojao je internet i ranije. Ihaj od kad. Pratile su to baje iz Redmonda revnosno, odlučile da se upuste u rat sa nekoć neprikosnovenim Nestscape-om  i uspele da sobale neverovatnih 90 odsto udela u tržištu koje je Netscape imao sredinom devedestih do minornih nekoliko procenata (početkom XXI stoleća). Internet explorer je zbrisao konkurenta, ponudio neka rešenja za to vreme sasma napredna i zaspao na lovorikama. Odlična Opera nikada nije uspela da se podigne do nivoa ozbiljnog konkurenta na globalnom nivou i činilo se da IE može da nastavi sa dominacijom koliko god to želi. Bilo je nekih ljudi koji nisu mislili tako. Okupljeni oko Mozilla projekta, krajem 2004. Godine, pod vođstvom Dave Hyatta i Blake Rossa , ponudili su nam dugo očekivanu alternativu večito istom Internet Exploreu.

Opširnije...
<< Početak < Prethodna 81 82 83 84 85 86 87 Sledeća > Kraj >>
Rezultati 1009 - 1020 od 1035

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 2845074
ETNA